Je bent niet de enige single die…

Foto:

Zoals bijna wekelijks, ontving ik van copywriter Peter Post een mail die me erg aansprak. Woensdag is altijd klikodag, maar vandaag is het een feestdag en de afvalophaalkalender zegt dat ze morgen komen in plaats van vandaag, maar bijna iedereen in de straat heeft zijn kliko tóch buitengezet, dus misschien hebben zij wel gelijk en niet de afvalophaalkalender, dus zal ik dan toch maar niet ook mijn kliko…? Ik ontkom ook niet aan kuddegedrag. Nu was ik me ervan bewust. Maar meestal niet.

Dit overdenkende dacht ik aan mijn potentiële klanten, singles op zoek naar een partner. Ook zij volgen het kuddegedrag en gaan als eerste naar een datingsite of app op het moment dat ze een partner zoeken. Voor mij toch wel een antwoord op de vraag waarom singles niet direct kiezen voor een relatiebureau. Singles volgen ook de massa omdat dat normaal is. Maar is dat zo slim? Ik vind van niet.

Uit een onderzoek, dat wij hebben gedaan onder 10000 singles, blijkt dat de gemiddelde single 7 jaar alleen is, terwijl ze vaak in het eerste jaar al op zoek gaan naar een nieuwe partner. Hierbij volgen ze de massa en kiezen voor online dating wat helemaal niet zo serieus blijkt te zijn. Maar ja, het is wel gewoon om hiervoor te kiezen omdat de massa alleenstaanden dat doen. Niks om je voor te schamen. Maar de slimmeriken onder ons volgen niet het kuddegedrag maar pakken het anders aan en kiezen direct voor relatiebemiddeling op het moment dat ze serieus een relatie zoeken. En zo besparen ze jaren aan tijd.

Hoe komt dat? Door de persoonlijke aandacht en begeleiding “van Single naar Samen” door een vaste match maker uit je eigen regio.

Ben jij je er ook van bewust dat je regelmatig kuddegedrag vertoont? Niks mis mee hoor. Wil jij een keer niet de kudde volgen, neem dan eens contact met ons op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.