Beauty Academy

Foto: Feather and Lashes

Breng je vaardigheden naar een hoger niveau met de Feathers & Lashes Makeup Academy. Dankzij onze jarenlange ervaring als make-up artiesten, durven we wel te stellen dat we echte professionals zijn. Wil jij alle ins en outs van het vak leren en ontdekken hoe de branche werkt? Laat ons team je helpen met het vinden van jouw weg.

Ben creatief en professioneel

Zakelijke vaardigheden zijn voor jou als zelfstandig ondernemer minstens even belangrijk als je vaardigheden op het gebied van beauty en make-up. Daarom leer je op de academy niet alleen de beste make-up technieken, maar juist ook hoe je jezelf als zelfstandige profileert.

We bieden diverse opleidingen en trainingen aan. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt. Ben je al een pro in make-up maar kunnen je zakelijke skills nog wel een boost gebruiken? Of wil je juist je artistieke vaardigheden verbeteren? Alles is mogelijk bij de Feathers & Lashes Makeup Academy. Onze trainingen worden op maat voor jou samengesteld.

Projects

We vinden het belangrijk dat iedere vrouw gelijke kansen krijgt. Soms gebeurt er helaas iets in het leven, waardoor die kansen een stuk kleiner zijn geworden. Daarom zetten wij specifieke projecten op, waarbij we deze vrouwen helpen bij de reïntegratie op de arbeidsmarkt.

We begeleiden hen op hun weg terug naar werk. Daarnaast helpen we ze met het veroveren van een plekje als make-up artiest of hairstyliste. Samen met een aantal grote organisaties in deze branche (drogisterijen, make-up winkels, parfumeries) stellen we een plan op maat samen.

Kopje koffie?