“Ook stoere en slimme mannen schakelen een matchmaker in!”

Foto: 40plusrelatie

“Mensen die een matchmaker inschakelen zijn slimmer!”, zo zegt Josje van Prooijen van 40PlusRelatie en 60PlusRelatie. Lees het hele verhaal!

Matchmaker Josje aan het woord

“Ik ben zelfstandig! Vrouwen zijn er voor het uitzoeken en ik ben gewild! Ik ben sportief en wat vrouwen betreft heel kieskeurig. Het liefst een mooie jongere vrouw! Ik ben een jager en niemand hoeft mij te helpen om een geschikte partner te vinden. Daar ben ik goed zelf toe in staat.” Dat hoort Matchmaker Josje van Prooijen vaak van stoere mannen die, soms ook na een lange tijd, nog altijd single zijn. “Vaak denken mannen dat zij, als een jager, voor zichzelf moeten kunnen zorgen en zelf een vrouw vinden.”

Slimmer daten

Josje: “Ik zal je iets verklappen: als matchmaker weet ook een ander verhaal. Mannen die een matchmaker inschakelen zijn immers een stuk slimmer! Zij zien in dat het vele chatten op datingsites tot niks leidt, alleen tot veel bedrog en tijdverspilling. Zij willen geen tijd meer steken in eindeloos swipen en datingsites afstruinen en willen graag met respect behandeld worden. Zij willen investeren in zichzelf en tijd besparen die ze ook aan andere dingen kunnen besteden. Zij ‘kopen’ de tijd van een matchmaker en geven opdracht voor hen te zoeken. Hoe slim is dat?” Josje gaat verder: “Wist je dat een single gemiddeld 7 jaar alleen is voor er weer een nieuwe liefde is gevonden? En wist je dat het vinden van een nieuwe liefde door middel van matchmaking meestal sneller en succesvoller is dan wanneer mannen op datingsites blijven hangen.”

Relatiebemiddeling duur?

Een terechte vraag is of relatiebemiddeling duur is. Daarop antwoordt Josje: “Het antwoord op die vraag is eigenlijk ja en nee. Ja, relatiebemiddeling is duurder in prijs dan de meeste datingsites gezien over dezelfde periode. Maar het antwoord is nee als je ervan uitgaat dat bemiddeling 1 jaar duurt en je op een datingsite gemiddeld 7 jaar verspilt aan tijd en geld. En het antwoord is zeker nee als je alle tijd meetelt die je online bent. Die tijd kun je dan spenderen aan je ondernemerschap, sporten, uitgaan enz. Hoe stoer is dat?” Ben jij enthousiast geworden? Klik dan op de onderstaande link en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

  • KLIK HIER voor een vrijblijvend gesprek met Matchmaker 40PlusRelatie
  • Deze advertorial wordt je aangeboden door Matchmaker 40PlusRelatie